& innovatieadvies
Implementatie van nieuwe technologie


WELKOM BIJ &Innovatieadvies


Nieuwe technologie heeft veel impact op de organisatie. Ook al weet je wat het oplevert, business-wise, het toepassen is wel een iets anders. &Innovatieadvies zorgt er samen met jou voor, dat die nieuwe technologieën niet alleen geïntroduceerd worden maar dat het ook geld oplevert op de korte termijn. Samen met jou en de mensen in je bedrijf, op een praktische en snelle manier.


 Freepik

Ondernemen kan ingewikkeld zijn. Zeker als je nieuw business idee hebt wil je, met je toch al beperkte tijd, snel een overzicht krijgen over de mogelijkheden en de acties om het verder uit te werken. Met het Business Canvas Model kan je op één A4tje (een A3tje werkt wel makkelijker) je idee verder uitwerken tot een business case. &Innovatieadvies kan samen met jou en/of je team in twee middagen je businesscase uitwerken.

 

 

Je vindt techniek leuk, je bent er ook goed  in en je hebt een geweldig idee voor een product en een bedrijf. Helaas leven we nog steeds in een mannenwereld in de techniek. Dat is aan de ene kant fijn maar er zijn ook een aantal valkuilen. Want hoe goed jij ook past in deze wereld, de wereld kijkt toch anders naar jou. Ik ondersteun je om je weg te vinden in het technische vrouwelijke ondernemerschap, met de kwaliteiten van een vrouwelijke technische organisatieadviseur, met ondernemerservaring van een technisch bedrijf.

 @Upklyak